Pitch mijn Bedrijf

Gratis reclame maken voor jouw bedrijf

13-50: Autoblog door en voor liefhebbers

Er zijn natuurlijk ontelbare autowebsites waar je terecht kunt voor het laatste autonieuws, autoreviews en nog veel meer autocontent. In vrijwel alle gevallen is deze content verzorgd door professionele autojournalisten en redacties. 13-50 is een autoblog door en voor liefhebbers. Wij pakken het anders aan: bij ons ben jij de journalist. Maak een gratis account aan en deel al jouw autocolumns, reviews en opiniestukken.

Bij 13-50 ben jij de autojournalist

Auto’s zijn mateloos populair. Voor heel veel mensen is dit een absolute liefhebberij. Voor jou ook? Dan heb je vast een mening over het autonieuws, ontwikkelingen in autoland en al het andere dat er speelt op het gebied van auto’s. 13-50 is dan hét platform voor jou. Bij ons is iedereen autojournalist. Of je nu voor het eerste in de pen kruipt of al een fanatiek liefhebber bent die bijvoorbeeld actief is op fora en in communities: bij ons draait alles om liefhebberij.

Alle autocontent is welkom op onze autoblog. Of je nu een passie hebt voor klassiekers, helemaal gek bent van de nieuwste EV’s, altijd de laatste concept cars in de gaten houdt of een autosportfanaat bent: zolang je er een mening over kunt vormen, is het welkom. Uiteraard binnen de grenzen van goed fatsoen.

De naam 13-50

De naam “13-50” staat voor pure liefhebberij. Hoezo dat? Welnu: dit staat natuurlijk voor “tien voor twee”, de positie van je handen op het stuurwiel tijdens het betere stuurwerk.

Gaaf, ik wil ook bijdragen aan dit autoblog

Wil je ook bijdragen aan het leukste autoblog met user generated content? Dat is super gemakkelijk. Laat je innerlijke autojournalist de vrije loop. Ga naar 13-50 en maak een gratis account aan. Je kunt dan direct artikelen publiceren. Je doet dit in een eenvoudige editor waarmee je ook zonder ervaring kunt werken. De redactie van 13-50 zorgt voor de puntjes op de “i” zodat jouw blog, column, review of opiniestuk er perfect uit komt te zien.

Alle credits naar jou

Wanneer je publiceert, gebeurt dit onder de door jouw gekozen naam. Dit kan een pseudoniem zijn, of je echte naam: alle credits gaan naar jou. Je kunt zo veel publiceren als je wilt en natuurlijk reageren op toffe artikelen van andere liefhebbers.