Pitch mijn Bedrijf

Gratis reclame maken voor jouw bedrijf

Hoe werkt gratis reclame voor je bedrijf?

Op Pitch mijn Bedrijf kun je een bedrijfspitch insturen en zo gratis reclame maken voor jouw bedrijf. Iedereen wil klanten aantrekken en mooie omzetten en winsten draaien. Voor de meeste bedrijven en ondernemers is marketing cruciaal. Maar marketing is vaak duur. “De kosten gaan voor de baten uit” is een veelgehoorde uitspraak. Die uitspraak mag dan wel waar zijn; dat neemt niet weg dat niet iedereen zomaar die investeringen kan doen. Bovendien: wáár kun je terecht? Er zijn diverse plekken waar je gratis reclame voor je bedrijf kunt maken, maar vaak zijn die matig van kwaliteit. Daar wil je niet zomaar tussen staan. Wij bieden een goede, kwalitatieve plek om gratis reclame voor je bedrijf te maken.

Je bedrijf promoten op kwalitatieve wijze

Op Pitch mijn Bedrijf heb je de mogelijkheid om je bedrijf te promoten op kwalitatieve wijze. Door middel van het schrijven van een wervende, pakkende blog waarin jij jezelf als zelfstandige, ondernemer of jouw bedrijf in het zonnetje zet.

Wij bewaken de kwaliteit van de inzendingen. Dat betekent niet dat wij censureren or ingrijpend redigeren. Je hebt de vrijheid om – afgezien van een paar regels die wij dadelijk zullen uitleggen – te schrijven wat je wilt. Wij rekenen erop dat iedereen rekening houdt met goed fatsoen. Natúúrlijk mag je jouw bedrijf promoten. Het is ten slotte een bedrijfspitch. In jouw blog krijg je de mogelijkheid om potentiële klanten te overtuigen en nieuwe klanten of opdrachten binnen te halen. Dus laat zeker zien wat je te bieden hebt en wat je onderscheidend maakt. Maar houd het netjes, realistisch en positief.

Gratis linkbuilding

Met jouw bedrijfsreclame op Pitch mijn Bedrijf maak je niet alleen gratis reclame voor jouw bedrijf; wij zorgen er ook nog eens voor dat je beter zichtbaar wordt. Allereerst is het zo dat jouw pitch op onze website zichtbaar blijft. De meest recente inzendingen zijn zichtbaar op de homepage, maar ook na die periode blijft jouw pitch gewoon online staan. Deze kan gelezen worden door al onze bezoekers en is ook vindbaar in de zoekmachine.

Wat betreft die zoekmachine: wij bieden je gratis linkbuilding. Want wil je voor jezelf goede online reclame maken, dan is goede vindbaarheid essentieel. Met behulp van linkbuilding stijgt de autoriteit van je website, en daarmee je vindbaarheid. Het probleem is: linkbuilding is vaak duur. Net zoals er diverse plekken zijn waar je gratis reclame voor je bedrijf kunt maken, zijn er ook tal van plekken voor gratis linkbuilding. Maar ook hiervoor geldt: die zijn kwalitatief vaak behoorlijk twijfelachtig. Daar wil je eigenlijk liever niet tussen staan. Waar vind je dan goede gratis linkbuilding? Bij Pitch mijn Bedrijf. In jouw bedrijfspitch mag je een homepage link opnemen voor gratis linklbuilding.

Gratis adverteren: de spelregels

Op Pitch mijn Bedrijf kun je gratis adverteren. Gratis adverteren betekent echter niet dat alles zomaar kan. Wij willen een platform bieden met kwalitatieve advertenties. Natuurlijk heb je de vrijheid om jezelf, je bedrijf, producten of diensten te pitchen/verkopen zoals jij dat wilt. Wij beoordelen elke inzending echter om te zien of deze voldoet aan de kwaliteitseisen. Zoals wij al eerder schreven, zijn er tal van plekken waar gratis online adverteren mogelijk is. Ons doel is om de plek te zijn waar dit niet alleen mogelijk is, maar waar gratis adverteren ook echt een meerwaarde heeft. Zorg dus voor een goed, kwalitatief en relevant verhaal. Wil jij gratis adverteren op Pitch mijn Bedrijf? Denk dan aan de onderstaande “spelregels”.

Wij willen ons concept zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk maken. Daarom kun je jouw blog gewoon inzenden via de mail. Houd daarbij rekening met de volgende regels. Voldoet jouw pitch aan de onderstaande eisen, dan zullen wij deze zo snel mogelijk publiceren. Onze redactie heeft het recht om inzendingen die niet aan de eisen voldoen te weigeren.

  • Houd je pitch netjes, realistisch en fatsoenlijk
  • Het is niet toegestaan om concurrenten te noemen danwel negatief te zijn over andere partijen
  • Je blog bestaat uit maximaal 400 woorden
  • Voorzie je mail van een logo dat gebruikt kan worden bij de blog
  • Stuur de gewenste URL voor gratis linkbuilding mee

 

Premium mogelijkheden

Met ons gratis concept bieden wij je een uitstekende manier om reclame te maken en aan linkbuilding te doen. Smaakt dat naar meer? Kijk dan naar onze premium alternatieven voor maximale exposure.