Pitch mijn Bedrijf

Gratis reclame maken voor jouw bedrijf

Logo van CC Media

Bent u op zoek naar een professionele videograaf en/of fotograaf die uw bruiloft of bedrijfsevenement op een unieke manier kan vastleggen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van prachtige bruiloftsreportages en bedrijfsvideo’s. Onze ervaren professionals weten precies hoe ze de mooiste momenten van uw evenement moeten vastleggen, zodat u deze nog jarenlang kunt koesteren.

Bruiloftvideo’s / Bruiloftreportages

Onze bruiloftsvideo’s en bruiloftreportages leggen de mooiste momenten van jullie speciale dag vast. Ons team van professionele videografen en fotografen hebben o.a. ervaring met traditionele bruiloften, Hindoestaanse bruiloften, multiculturele bruiloften en leggen elke detail vast, van de eerste kus tot de laatste dans.

Aftermovie | Event video | Feest video

Een professionele aftermovie van jouw evenement? Zoek niet verder! Onze ervaren videografen leggen de hoogtepunten van jouw evenement vast en creëren een aftermovie die de sfeer en emotie van de dag perfect weergeeft. Of het nu gaat om een feest, bedrijfsfeest of festival, wij zorgen ervoor dat de herinneringen blijven bestaan.

Bedrijfsvideo | Promotievideo

Een bedrijfsvideo of promotievideo kan uw bedrijf op een unieke manier presenteren en uw doelgroep bereiken. Onze videografen en fotografen hebben jarenlange ervaring in het maken van bedrijfsvideo’s en promotievideo’s die aansluiten bij uw wensen en doelen. Wij zorgen voor een professionele productie en een video die uw bedrijf of product optimaal in beeld brengt.

Verjaardagsvideo | Traditioneel event video

CCMedia is gespecialiseerd in het vastleggen van onvergetelijke momenten tijdens verjaardagen, traditionele events zoals een moeran. Onze ervaren videografen creëren op maat gemaakte videoreportages die vol zijn van emotie en herinneringen. Laat ons deze speciale dagen eeuwig bewaren en jouw unieke verhaal op beeld vastleggen.

Voor meer informatie zie onze website: https://www.ccmedia.nl, mail ons op: info@ccmedia.nl of bel ons op: 06 51 16 28 80.