Pitch mijn Bedrijf

Gratis reclame maken voor jouw bedrijf

Geef mij de ruimte podcast

De Geef mij de ruime podcast is dé nieuwe podcast voor iedereen die meer wil leren over het universum. De ruimte is fascinerend, maar ook erg ingewikkeld. Veel mensen willen hier meer over weten, maar bijten zich stuk op moeilijke boeken. In de Geef mij de ruimte podcast wordt het universum op een leuke en begrijpelijke manier uitgelegd. Eindelijk krijg je een antwoord op de vragen die je altijd al had. Een antwoord dat je nu wél snapt.

In het eerste seizoen van deze podcast ga je op een virtuele reis door ons zonnestelsel. Je vliegt per aflevering van de buitenste planeet van ons zonnestelsel tot het centrum: de zon. Je doet achtereenvolgens Neptunus, Uranus, Saturnus, Jupiter, Mars, de Aarde, Venus en Mercurius aan. In deze afleveringen leer je alles over de planeten.

Maar er is meer: in afleveringen tussendoor wordt aandacht besteeds aan de interessantste fenomenen in het heelal en wordt antwoord gegeven op prangende vragen. Wat is een zwart gat nu precies? Zullen wij ooit contact maken met een buitenaardse beschaving? En hoe is het universum eigenlijk ontstaan?

De kunt de Geef mij de Ruimte podcast beluisteren via de website, Spotify en Apple Podcasts.