Pitch mijn Bedrijf

Gratis reclame maken voor jouw bedrijf

Different Times

Different Times is een horloge webshop die zich richt op de verkoop van zowel ongedragen als gedragen horloges in het luxe segment. Different Times is geen gewone horloge webshop, maar doet een aantal dingen anders.

Om te beginnen werkt deze shop niet met een standaard betaalsysteem. Horloges zijn een echte liefhebberij. Daarom kiest Different Times voor persoonlijk contact. Als klant geef je aan dat je geinteresseerd bent in het kopen van een horloge, waarna je eerst persoonlijk contact hebt met Different Times. Zo kun je jouw vragen stellen en ontstaat er een band. Het gaat ten slotte niet om een goedkope aankoop.

Maar om het over de prijs te hebben: Different Times gaat altijd voor de scherpste prijs. Hoe? Door slim en scherp in te kopen en door de afwezigheid van overhead. Different Times heeft geen duur pand, grote organisatie of andere dingen die de prijs opdrijven. Overigens is het wel mogelijk om de op afspraak eerst een horloge te komen bezichtigen. 

Het platform is gemaakt door liefhebbers voor liefhebbers. Daarom vind je er ook allerhande horloge content. Van meer informatie over de merken die worden verkocht tot interessante blogs met leuke weetjes en achtegrondinformatie.

Dikwijls worden er nieuwe, ongedragen horloges verkocht die nog beschikken over fabrieksgarantie. Bij gedragen horloges wil Different Times altijd zo veel mogelijk zekerheid bieden. Na ontvangst wordt geverifieerd of het horloge is zoals geadverteerd en of het naar behoren werkt. Zo niet, dan wordt het horloge teruggenomen en krijgt de koper het aankoopbedrag terug.

Ben je op zoek naar een mooi horloge? Check dan Different Times.