Pitch mijn Bedrijf

Gratis reclame maken voor jouw bedrijf

Astrid Mohameidhoesein - ICOACH4U

Mijn naam is Astrid Mohamedhoesein. Ik ben een vrouwencoach en jongerencoach met mijn eigen praktijk in Almere: ICOACH4U.

Een coach die echt naar je luistert

Mijn methode is intuitief. Natuurlijk beschik ik over alle benodigde diploma’s, ervaring en kunde om je te helpen. Ik ga alleen graag nog een stap verder. Wat je mij vertelt is belangrijk, maar wat je misschien niét vertelt, zegt net zo veel. Ik ben een coach die écht naar je luistert en je hoort. Vertrouwen is voor mij ontzettend belangrijk.

Vrouwencoach

Eén van mijn specialisaties is die van vrouwencoach. Op veel gebieden verschillen mannen en vrouwen als dag en nacht. Veel vrouwen worstelen met specifieke uitdagingen. Voor hen kan het net een verschil maken om een vrouw tegenover zicht te hebben. Ik oordeel niet, maar luister naar je en kom met handvatten om je uitdagingen te overwinnen. Dankzij mijn multiculturele achtergrond kan ik alle vrouwen helpen met uitdagingen op het gebied van stress, zelfvertrouwen, werk en carriere, gezin, relatie, cultuur en meer.

Jongerencoach

Ik ben een gespecialiseerde jongerencoach en help tieners en jongvolwassenen met problemen waar zij tegenaan lopen. Veel jongeren vallen tussen wal en schip. Hun problematiek is niet “ernstig” genoeg voor een psycholoog, maar thuis kunnen ze niet terecht of kan er niet genoeg hulp geboden worden. Ik luister en help. Jongeren én ouders.