Pitch mijn Bedrijf

Gratis reclame maken voor jouw bedrijf

Logo van Jouw WordPress Website

Een maatwerk WordPress website voor €600,-

 Je kijkt waarschijnlijk naar de prijs en denkt: 600 euro voor een website: dat is toch niet zó goedkoop? Inderdaad: wanneer je zoekt, vind je tal van goedkopere aanbieders. Websites kun je op diverse manieren maken. Ook wij zouden voor jou een spotgoedkope website kunnen maken met behulp van templates en allerlei plug-ins. Dat doen wij niet, omdat wij jou écht kwaliteit willen bieden tegen een goede prijs. Bij ons ben je verzekerd van een website met een 100% op maat ontworpen design. Helemaal zoals jij wilt. Aan de achterkant wordt deze op geavanceerde wijze geoptimaliseerd zodat hij écht jaren mee kan, écht gaat scoren in de zoekmachine en écht perfect presteert op alle apparaten. Dat beloven wij niet alleen: dat laten wij je ook zien dankzij een persoonlijk dashboard dat inzicht geeft in je prestaties. Bij ons profiteer je van de expertise van een webdesign en online marketingbureau. Geen goedkope hobbyist, maar een écht betaalbare professional met meer dan 15 jaar ervaring.

Wie zijn wij?

Wij zijn Jouw WordPress Website en wij bouwen met veel plezier jouw nieuwe site. Dit doen wij tegen ongeëvenaard scherpe prijzen. Voor € 600,- alles inclusief bouwen wij jouw nieuwe WordPress site. Op maat, met alle technieken en functionaliteiten die je wenst. Zonder verborgen kosten en zonder addertjes onder het gras.

Bij ons ben je verzekerd van:

– Een volledig op maat gemaakt ontwerp
– Een eenvoudig zelf te beheren website
– De functionaliteiten die je nodig hebt
– Gegarandeerd perfecte ervaring op alle devices
– Gegarandeerd uitstekende prestaties in de zoekmachine
– Inclusief teksten door professionele tekstschrijvers
– Inclusief afbeeldingen
– Jaar gratis hosting (indien gewenst)
– Gegarandeerd een razendsnelle site dankzij diepgaande SEO (techniek en tekst) en geavanceerde technieken
– Mogelijkheid tot maandelijks betalen
– Eigen SEO dashboard met inzicht in prestaties

Waarom wij doen wat wij doen

Jouw WordPress website is niet zomaar een website developer. Wij geloven dat het mogelijk is om een mooie, goede WordPress website te bouwen voor een écht goede prijs. Dat beloven wij niet alleen: dat bewijzen wij ook. Jouw WordPress website is ontstaan uit de realisatie dat het voor veel zelfstandigen en kleine ondernemers erg moeilijk of zelfs onmogelijk is om de website te laten bouwen die zij echt willen en verdienen. Dankzij een slimme werkwijze en leaningerichte organisatie krijg je bij ons wél die site die je echt wilt en nodig hebt. En altijd zonder kleine lettertjes, maar indien gewenst met hosting, perfecte support en persoonlijke aandacht. En oh ja: maandelijks betalen is ook “gewoon” mogelijk bij ons. Net als optionele marketing van ons online marketingbureau.