Pitch mijn Bedrijf

Gratis reclame maken voor jouw bedrijf

Logo van Surant en Het Klusloket in Almere

Woon je in Almere en heb je in en om het huis klussen uit te voeren? Kun je dit niet zelf doen en heb je niet het budget om een professioneel bedrijf in te schakelen? Dan staat het Klusloket voor je klaar. Bij het Klusloket vind je tegen een goede, eerlijke prijs de klusjesman die je zoekt.

Klussen uit laten voeren door het Klusloket in Almere

Bij het Klusloket in Almere, een initiatief van stichting Surant, kun je terecht voor vrijwel al je klussen in en om het huis. Het enige dat onze klusjesmannen eigenlijk niet doen, zijn werkzaamheden waarvoor professionele certificeringen zijn verplicht, zoals loodgieterswerk, werk aan gas- en CV-installaties of elektricienswerkzaamheden.

De klusjesmannen van het Klusloket helpen je uit de brand bij zeer veel verschillende klussen in en om het huis. Denk aan werkzaamheden zoals:

Binnenschilderwerk uitgevoerd door het Klusloket in Almere

Het idee achter het klusloket

Het Klusloket is ontstaan door twee ideeën bij elkaar te brengen. 1) Een mogelijkheid bieden voor burgers met een krappe beurs om klussen goed en netjes uit te laten voeren. 2) Vrijwilligers en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt dagbesteding bieden.

Bij het Klusloket werken enthousiaste vrijwilligers, maar ook mensen die graag weer aan het werk willen en werkritme op willen doen.

Wat wij je bieden

Het Klusloket biedt je een vriendelijke service en een ervaren, goede klusjesman. Wij zorgen ervoor dat jouw klus netjes en snel wordt uitgevoerd. Daarbij ben je verzekerd van een goede, eerlijke prijs. Heb je een klus uit te voeren in Almere, dan komen wij eerst bij je langs voor een bezichtiging en zorgen we voor een duidelijke, scherpe offerte.