Pitch mijn Bedrijf

Gratis reclame maken voor jouw bedrijf

Lakshmi Productions

Lakshmi Productions, bestaande uit Virendra en Shayenne, is een fotografie en videografie duo uit Almere. Als ervaren fotografen en videografen werken zij door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Lakshmi Productions kan veel verschillende soorten fotografie en videografie verzorgen. Altijd geldt: je krijgt niet alleen topkwaliteit, maar ook foto’s en/of video’s in een stijl die helemaal bij je past.

Een eigen fotostudio in Almere

Lakshmi Productions beschikt over een eigen fotostudio in Almere. Maar ook fotografie en videografie bij klanten thuis of op locatie is mogelijk. Zowel in de studio als thuis of op locatie zijn er veel soorten fotoshoots mogelijk:

Huwelijksfotograaf & huwelijksvideograaf

Eén van de specialiteiten van Lakshmi Productions is Huwelijksfotografie en huwelijksvideografie. Neem gerust een kijkje in ons portfolio. En wil je ook jouw huwelijk laten filmen en/of fotograferen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Specialist in Hindoestaanse bruiloften

Binnen de huwelijksfotografie en -videografie heeft Lakshmi Productions nóg een specialiteit: Hindoestaanse bruiloften. Ook van deze bruiloften kun je een uitgebreid portfolio met foto’s en video’s bekijken.