Pitch mijn Bedrijf

Gratis reclame maken voor jouw bedrijf

Online marketing bureau OMP Internetmarketing

OMP Internetmarketing is een allround online marketingbureau. Onze online marketeers beschikken over jarenlange ervaring. Tot zover wat je verwacht van zo’n beetje elk online marketingbureau. Wij pakken online marketing net even wat anders aan. Natuurlijk ben je bij ons verzekerd van alle expertise op het gebied van SEO, SEA, content marketing, social media marketing en linkbuilding. Wij onderscheiden ons echter niet alleen met diepgaande kennis, maar ook met een persoonlijke aanpak en intensieve aandacht. Onze twee motto’s: maatwerk is de standaard & bureaukwaliteit tegen freelance prijzen.

Allround online marketingbureau

Bij OMP Internetmarketing kun je terecht voor allround online marketing. Wij hebben alle expertise op het gebied van online marketing in eigen huis. Wij helpen onze klanten met SEO, zowel technisch als qua tekst, om zo een toppositie in de zoekmachine te verkrijgen. Op het gebied van online adverteren zijn wij je van dienst met Google Ads (zoekmachine adverteren en display) en social media. Onze content creators zorgen voor knallende content marketing die echt werkt. Natuurlijk zetten wij je content ook effectief weg op je social kanalen. Wil je de autoriteit van je website verder versterken? Dan zorgen onze eigen linkbuilders voor de perfecte, hoogwaardige linkbuilding blogs op kwalitatieve partner websites waarmee ons online marketingbureau samenwerkt.

WordPress websites

OMP Internetmarketing is je niet alleen van dienst met online marketing: wij bouwen ook hypermoderne en razendsnelle WordPress websites tegen zeer scherpe prijzen. Je hebt al een complete website voor slechts € 500,-. Helemaal naar je eigen wensen en eisen, met volledig beheer en compleet SEO geoptimaliseerd.

All in online marketing pakket

Wij bieden al onze diensten los aan tegen een bijzonder scherp uurtarief van € 65,-. Wil je al jouw online marketing verzorgd hebben? Dat doen wij uiteraard graag: al vanaf € 349,- per maand verzorgen wij al jouw online marketing. Met persoonlijke aandacht, zónder negen-tot-vijf-mentaliteit, inclusief uitgebreide groeirapportage en een vast contactpersoon. En gewoon maandelijks opzegbaar.

Maak kennis met ons

Wil je kennismaken met online marketingbureau OMP internetmarketing? Bezoek onze website en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken er naar uit om je te leren kennen en je wensen te bespreken.